Марто at home



« | »

Петък вечер

Петък не е като всеки ден! Всъщност той е уникален по две точки. Първо няма друг ден, след който да следва събота и няма друг ден преди който да е четвъртък;) Но този петък е малко по-специален – днес за последно съм млад:) От утре ставам по-дърт. Всъщност след няколко часа!

Сериозен факт е! Няма връщане назад! Поне не и докато колегата “ПюреОтДявол“*;) не завърши “Транспортатора” и не започне да проектира машина даваща възможност за вечен живот.

Направих си кратка равмосметка за постигнатото от мен – през изминалата една година и като цяло. Почти съм доволен – повечето от целите ми са постигнати. Никога не съм напълно доволен, защото винаги поставям по-високи цели от възможните за постигане – така борбата към тях е по-сериозна, но пък при достигането им удоволствието е още по-голямо!

Вече седя върху подаръка си! Да, точно така седя върху него:) Става дума за една изключително удобна вещ, за която си мисля много отдавна, но днес най-близките ми приятели ми я подариха. С две думи: суперудобен стол:) Разплул съм се като санбернар пред пламтяща камина при -40C* навън:)

П.С. Честит празник! 123 години от съединението на България

*Лична интерпретация

Posted by on 5 September 2008.

Tags: ,

Categories: блогинки

0 Responses

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »




Recent Posts


Pages