Марто at home



« | »

Сезонът на женските неволи/оплаквания?

Осъзнавам, че след този пост има сериозна опасност купчина незадоволени девойки да ме наредят до девето коляно, както и разни мачовци да ми залеят блога с профилите си в аха, но си поемам риска!

Имам два въпроса, ще ги започна в обратен ред, ако изобщо има обратен.

1.

Мъжетииеее (ама с много голямо М – тези от които всяка жена се подмокря още от първия поглед и още преди да е разбрала името, вече си представя как зимните прашки се смъкват бавно от краката й) къде сте бе кочове неземни? Къде се криете? Зимата ли ви хвана, нагона ли замръзна?

Защо се интересувам ли? Втория въпрос трябва да даде светлина.

2.

Защо подяволите толкова много жени трябва да ми се оплакват колко били незадоволени? (Няма да изреждам – вие си знаете!). Не стига оплакванията по кафенете и барове, а трябва да подобни излияния да стават ТОП новини. Има ли сайт изобщо, в който днес да не е публикуван подобен текст? Нещо ниско самочувствие ли удря дамите по това време на годината? Или отговора на първия ми въпрос разяснява нещата?

В заключение ми се струва, че тук нещата са като яйцето и кокошката. Кой е виновен?

Posted by on 2 March 2011.

Categories: блогинки

3 Responses

  1. Пролет е 🙂

    by Жена on Mar 5, 2011 at 21:03

  2. Това е кукичка бе, колега. Да идеш, да четеш, да се тюхкаш, да коментираш.

    Много е вероятно въпросната авторка да се скъсва от секс всяка вечер, дори да и идва малко в повече в някои по-тежки дни.
    Последнот от Комитата: Какво ѝ трябва на една държава- за да разрешава международни кризи

    by Комитата on Mar 6, 2011 at 13:05

  3. За посочения линк съм напълно съгласен. Най-вероятно той не е особено добър пример – идеята ми беше да посоча нещо подобно, тъй като не мога да линкна offline разговори.

    by Марто on Mar 6, 2011 at 23:13

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »




Recent Posts


Pages