Марто at home« | »

Благодаря ви ЛицеКнижни спамери!

Най-приятните изнанади са неочакваните, ама непълно неочакваните!

Точно такава изненада бе да разбера, за една FaceBook група бореща се за интересна кауза, която всъщност подкрепям ефективно от 11 август 2006г – поне така сочат историческите извори като whois, а по мои спомени няколко години преди това. Малко хора помнят, че noTrial.info, първо бе node3227.bourgas-lan.net (до 2004г), а след това dev.arenabg.com (до 11 август 2006г).

Стига толкова носталгия, а сега да се върна на FaceBook групата с интересното име НЕ ИСКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ДА ИЗПОЛЗВАМ ФЕЙСБУК“.

Какво да видя? Хората (деведесет хиляди и нагоре) не искат да плащат за FaceBook. Очаквало се това да стане с “youtube.com, ICQ, notrial.info и други полезни сайтове и услуги“.

Първо: трябва съвсем официално да заява, че noTrial.info е сайт за БЕЗПЛАТЕН софтуер и безплатно съдържание! Докато аз се занимавам с него той НИКОГА няма да стане платен!

Второ: благодаря на хората, създали групата и сложили noTrial.info измежду услуги като YouTube и ICQ!

Posted by on 29 January 2010.

Categories: блогинки

3 Responses

 1. Facebook никога няма да стане платен. Това е сякаш Google да стане платен. Че те печелят повече сега от реклами, отколкото ако стане платен.

  Просто има нагли гниди, които искат да си трупат почитатели на Facebook страниците, кръщават ги “групи” и ти пробутват някаква подобна глупост.

  Защо го правят – за да спамят почитателите си накрая 😉

  by Васил Тошков on Jan 29, 2010 at 19:54

 2. Много съм доволен от тази новина! Благодаря ти за това!

  Относно Twitter.com и Facebook.com : Станат ли платени, повече не искам да ги погледна! Посещенията им така драстично ще спаднат, че им е бедна фантазията! Една стотинка няма да им дам на тези…

  П.П.: Ти шегуваш ли се за и-мейла? Наистина ли ти е mail.bg ?!

  by Maniac on Jan 29, 2010 at 23:28

 3. Ако знаеш как се псувам, че/като ползвам мейл.бг …

  by Марто on Jan 30, 2010 at 00:04

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »
Recent Posts


Pages