Марто at home« | »

НетИнфо с ново попълнение в групата

Преди малко прегледах изключително пълната информация, която се разпространи в Интернет за статистиките на Нилсън Онлайн в блога на адаша Мартин. Направи ми впечатление, че в една от графите се вижа един сравнително нов проект, който тръгна заедно със svejo.net. Става дума за lubimi.com (май е трябвало да си купят и liubimi.com – много лесно се бърка!). От време на време посещавам този сайт (дори съм регистрирал няколко свои проекта), но чак сега ми направи впечатление, че отдолу се е появил линк “реклама” водещ към adv.netinfo.bg. Друготo, което забелязах е, че сайта изведнъж се оказа притежание на “Web Star LtD”.

Явно засмукването на този проект е станало в последните 2 месеца, тъй като в същото време са станали и промените по сайта и домейна.

Posted by on 23 May 2008.

Tags:

Categories: Интернет

2 Responses

  1. Здравейте, аз съм Николай Пресолски от lubimi.com и понастоящем управител на Уеб Стар ООД

    Нека да дам малко яснота над нещата. “Засмукването” както го наричате стана още през началото на ноември 2007г. като преговорите за това се водеха още през септември същата година. А промените се дължат на съвместни идеи с НетИнфо, които са и с мажоритарен дял от дружеството.

    by Niki on Nov 15, 2008 at 03:54

  2. Здравей, Ники! Благодаря за информацията.
    Идеята на сайта много ми харесва и ти полежавам успех!

    by Марто on Nov 15, 2008 at 21:52

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »
Recent Posts


Pages