Марто at home« | »

Webmaster & SEO Tools – Нови екстри в Autosubmitter инструмента

От известно време работи подобрен вариант на Auto Submitter инструмента. Изчаках да се посъберат повече промени и данни за да пусна наведнъж пълна информация за новите неща.

1. От една седмица списъка е леко намален, но това не означава, че е по-слаб. Дори обратното! Списъка бе изцяло преработен и бяха премахнати всички спам подобни сайтове или сайтове тип 18+. В същото време бяха добавени над 200 нови читави адреса. В същото време бяха разделени dofollow и nofollow сайтовете, което ще позволи в бъдеще време сами да избирате в кой тип да изпращате своя проект.

2. Повече от месец вече е достъпна графиката на Yahoo Backlinks, в която има и една важна отметка, показваща датата на която сте използвали Auto Submitter инструмента – така лесно можете да направите засечка от ефекта му. Ето за какво говоря:

Както се вижда от двете графики броя на линковете се увеличава рязко след седмица-две. Постигната бройка винаги е различна.

Имайте предвид, че пълното изпращане (до 7730 адрес) продължава приблизително 24часа – процеса е напълно автоматичен и можете да следите статуса му по всяко време.

Project AutoSubmitter инструмента е част от Webmaster&SEO Tools от версия 2.1. Повече информация за AutoSubmitter и за това как се ползва вижте тук

Posted by on 7 March 2011.

Categories: webmaster tools

5 Responses

 1. Къде е този автосъбмитер 🙂
  Последнот от Гена: Разширени заглавия в Adwords

  by Гена on Mar 7, 2011 at 13:33

 2. Добре де! Хвана ме! Забравих да добавя линк 🙂
  Веднага коригирам пропуска!

  by Марто on Mar 7, 2011 at 13:41

 3. А, мерси!
  Последнот от Гена: Разширени заглавия в Adwords

  by Гена on Mar 7, 2011 at 14:11

 4. Интересен линк мерси,
  за момента пробвам но ми дава следното съобщение

  Temporarily Unavailable for new submissions. Please wait while overload decreases bellow 5000.
  Current level: 18150

  изглежда е доста претоварен в момента

  by HP on Mar 4, 2012 at 20:13

 5. Инструмента е натоварен още от началото на пускането му. Това съобщение ти излиза, тъй като си пробвал безплатната му версия, която е активна при по-ниско натоварване. Опитай отново в различно време – трябва да хванеш момента, в който няма пуснати други събмити. Платените събмити са с по-висок приоритет и там този проблем го няма.

  by Марто on Mar 4, 2012 at 22:28

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »
Recent Posts


Pages