Марто at home



« | »

Разчистване на некоректни “приятели”

Днес отделих 20 мин за преразглеждане на приятелските отношения – обходих всички проекти и проверих дали всички линкове към приятелски сайтове са коректни и държат обратните линкове. Оказа се, че има няколко некоректни.

Първо се замислих дали да не им пиша за да ги питам дали по някаква грешка е станало премахването на линка или това е край на “приятелството” между сайтовете. Отказах се, тъй като всички те са на хора, платили си за сайт и забравили го.

Не е ясно каква е била причината да премахнат линка, а обратната връзка с разни фирмички с основно офлайн дейност си е направаво мисията невъзможна.

Винаги съм държал на коректността при обмен на линкове и съм силно ядосан когато се действа така некоректно. Сигурен съм, че не е трудно да уведомят хората, с които разменят линкове с един мейл? Не смятам да споменавам сайтове, тъй като не си заслужава да им се прави реклама.

От друга страна попаднах на  няколко сайта, като Автоборса (заслужава си малко реклама), които не само са коректни, но дори и както е конкретния случай са сложили малко банерче към ДВГ. Такива неща ме радват и с удоволствие споменавам такива сайтове и ги препоръчвам на приятели.

Posted by on 31 January 2009.

Tags: ,

Categories: Интернет

4 Responses

  1. Дай 5 кинта и ще те ад-на като френд. 😀

    by UZUMAKI on Jan 31, 2009 at 15:28

  2. Къде да ти ги пратя?;)

    by Марто on Jan 31, 2009 at 18:53

  3. Ако имаш желание, аз ще те ад-на. Просто удари едно коментарче където трябва – ПАРТНЬОРИ.

    by napster on Feb 20, 2009 at 16:09

  4. Пиши ми на ICQ:178489938

    by Марто on Feb 20, 2009 at 19:27

Leave a Reply

CommentLuv badge

« | »




Recent Posts


Pages